Våra galor

Tillsammans för framtidens fighting

På Bulldog Sports Agency vill vi inte bara hantera plattformar – vi vill skapa dem. Med Bulldog Fight Night har vi etablerat den självklara arrangören för kampsport på elitnivå. Hittills har våra galor presenterat tunga namn, engagerat hungriga sponsorer och dragit en publik i miljontal. Och vi har bara börjat.

Våra Fight Nights representerar allt vi lever och andas för, förpackat i en och samma glödheta kväll. Alla som upplevt våra fighters andfådda tacktal till publiken vet vad vi snackar om. 

Jubel är galornas drivmedel, hela vägen från insläpp till sista klangen från Trip Gong. När adrenalinet ebbar ut och oförglömliga segment etsat sig fast på hornhinnan går alla runt med en gemensam tanke: 

Det är det här vi lever och andas för.

Galor, fighter och marknadsföring

Event Videos

Bulldog Fight Night

Tillsammans utvecklar vi Fightingsverige.

Sedan startblocken har vi gått från Göteborgs hamninlopp, via fullsatta posthotell och mässhallar, till globalt streamade galor. 

Vi har sett naturkatastrofer, samhällskriser och världspandemier, men vi tror stenhårt på att förenade krafter kan överkomma alla hinder. Det massiva stödet och engagemanget under de senaste två åren visar att publiken, alla ni därute, delar den tron. Kampsportens framtid ligger i våra händer.

Vi kommer aldrig sluta kämpa för att bygga och upprätthålla 
en plattform med Fighting i världsklass – för våra atleter, för hängivna samarbeten och sist men inte minst: För publiken som får oss att fortsätta.

Bulldog Sports Agency presenterar stolt Bulldog Fight Night. 


Tidigare galor har visat matcher i boxning, thaiboxning, MMA och grappling. Senaste galorna har arrangerats i samarbete med  BRAVE Combat Federation.